wait
X
Kereső
Kulcsszó, cikkszám:

Ár, Ft:
-
Csak a kijelölt termékcsoportban
Megszűnt termékek között is
Csak a készleten lévő termékek között
Akciós termékek

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Árwill BT, mint a webáruház üzemeletetője kijelenti, hogy a webáruházba regisztrált ügyfelek adatait bizalmasan kezeli. Az adatokat harmadik személynek nem adja át, kivételt képeznek ez alól az államigazgatási szervek által hivatalos megkeresés útján adott adatszolgáltatás. Az Árwill BT az adatbázisában szereplő adatokat kimondottan és elsősorban a kereskedelmi tevékenysége és saját információinak (reklám) használja fel. Az Árwill BT webáruház adatbázisa védett, mások által nem hozzáférhető adathordozókon vannak tárolva.
Az Eladó a tudomására jutott adatokat az  "Személyes adatok védelméről" szóló 1992. évi LXIII. törvény és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló az 1995. évi CXIX. törvény előírásainak megfelelően kezeli, ezeket az adatokat kizárólag a megrendelés, hibaelhárítás és egyéb, az ügyfél által megjelölt célok kielégítésére használja fel.

A megrendelés során az eladó olyan adatot kér - név, cím, telefonszám, email (cégek esetében adószám) -, amely szükséges az Ön számlájának megfelelő kiállításához, valamint a megrendelt árucikk pontos kiszállításához. A hibásan megadott vagy hiányos adatokból eredő kellemetlenségekért vagy ilyen okból a teljesítés elmaradásáért az eladó felelősséget nem vállal.